Projectleider

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Projectleider

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan.
Ter ondersteuning van onze afdeling Varken zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Projectleider (32-40 uur).

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van grote en langdurige (onderzoeks-)projecten voor sectorpartijen, overheid en farmaceutische bedrijven. Je wordt intensief betrokken bij het werven, voorbereiden en organiseren van nieuwe projecten. Je organiseert het project en regelt beschikbaarheid van mensen, middelen en deskundigheid. Samen met het projectteam ga je de uitdaging aan om een project goed af te ronden. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende afdelingen binnen GD. Naast de projectleiding word je in deze afwisselende functie ook ingezet voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling Varken.

Waar kom je te werken?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2022 realiseerde GD Group een omzet van ruim 66 miljoen euro.
Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we jaarlijks bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding.

De afdeling

De afdeling Varken bestaat uit 13 enthousiaste en betrokken mensen, die samen een hecht team vormen. Wij vermarkten producten en diensten aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de diergezondheidsmonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Je hebt daarbij veel vrijheid om te bepalen hoe je agenda eruitziet. We werken samen aan het behalen van onze resultaten en vinden het daarbij heel belangrijk dat we ook geregeld plezier hebben met elkaar. 

De ideale kandidaat

Je hebt affiniteit met de varkenssector of varkensgezondheidszorg en kennis en aantoonbare ervaring (3-5 jaar) met projectmanagement. 
Je bent een regeltalent met een ruime mate van zelfstandigheid die weet wat er nodig is om een project tot een goed resultaat te brengen. Afleveren van kwaliteit en sturen op planning en budget zijn jouw tweede natuur. Je bent enthousiast, gedreven en daadkrachtig en hebt van nature de kwaliteit om anderen daarin mee te nemen en te sturen.

Verder:

  • Heb je minimaal een hbo werk- en denkniveau
  • Beheers je naast de Nederlandse taal ook het Engels in woord en geschrift
  • (H)erken je problemen en kom je snel met een oplossing

 

Wij bieden jou

Een leuke en afwisselende functie, die van groot belang is voor het realiseren van de doelstellingen van GD. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.
Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv uiterlijk 4 juni 2023 via ons sollicitatieformulier.

Solliciteer nu

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Manon Houben, Sectormanager Varken, 06-10197086 of email m.houben@gddiergezondheid.nl. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand. 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.