Jaarverslag Basismonitoring Paard 2022

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

Diersoorten

Jaarverslag Basismonitoring Paard 2022

14-8-2023: 

Het Jaarverslag Basismonitoring Paard 2022 is vanaf nu te lezen op onze website. GD vervult in de basismonitoring paard een centrale rol in nauwe samenwerking met de faculteit Diergeneeskunde. Experts van Wageningen BioVeterinary Research zijn beschikbaar voor ruggenspraak. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) ondersteunt deze monitoring financieel. Een belangrijk onderdeel van de Basismonitoring Paard is de Helpdesk Paard.

In het Jaarverslag Basismonitoring Paard 2022 blikken we terug op hoogte van actualiteiten, trends en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. In de jaarrapportage van 2022 komen onder andere aan bod: Droes, Rhinopneumonie, Influenza, Westnijvirus en SEIN. En een update over uitgevoerde pilots: inventarisatie zoönosen, inventarisatie data-analyse andere laboratoria en conclusie huidige stand van zaken monitoring.

Lees het Jaarverslag

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.