VeeOnline en Digitaal Inschrijven

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

VeeOnline

Op VeeOnline vindt u actuele informatie van GD over de diergezondheid bij uw klanten. De informatie is actueel, altijd en overal beschikbaar en draagt bij aan een efficiënte klantgerichte bedrijfsvoering.  

  • U vindt alle laboratoriumuitslagen op VeeOnline, handig in één overzicht. Zodra ons laboratorium een uitslag heeft afgerond, is deze direct online beschikbaar. Daarnaast kunt u altijd en overal uw uitslagen raadplegen.Bekijk hier de handleiding.
  • Op VeeOnline kunt u in een paar eenvoudige stappen een klantenlijst aanmaken met alleen uw vaste UBN’s (mijn profiel). Met een simpele klik op een UBN ziet u de gezondheidsstatussen, geplande onderzoeken en laboratoriumuitslagen. In uw klantenoverzicht staan aanvullende tabbladen met specifieke gegevens van al uw klanten. De tabbladen geven inzicht in deelnames (BGP, BBP en GD programma’s), statussen en dieraantallen van uw veehouders. Heel handig bij de bedrijfsbegeleiding en het plannen van afspraken. Bekijk hier de handleiding.
  • Inloggen op VeeOnline: log direct in met uw persoonlijke Z login of met uw GD Inlogaccount van DAP Contact. Praktiserende dierenartsen kunnen deze gratis aanvragen bij GD.

Digitaal Inschrijven

U kunt voor Rund, Paard, Pluimvee, Varken, Schaap, Geit gebruikmaken van digitaal inschrijven met VeeOnline. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van de onderzoeken met bijbehorende informatie (materiaal, prijs, doorlooptijd) bij de hand. Lees meer over Digitaal Inschrijven
Heeft u vragen bel ons dan: 0900-1770 of maak via onderstaande button vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie op uw praktijk. U ontvangt dan tevens een gratis ‘Starterspakket digitaal inschrijven’.

Afspraak maken

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.