KNMvD update blauwtong

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

KNMvD update blauwtong

13-10-2023: 

Begin september werd het blauwtongvirus vastgesteld bij een aantal schapenbedrijven. We zijn inmiddels ruim een maand verder. Wat is de kennis en zijn de ervaringen tot nu toe? In de KNMvD update blauwtong voor dierenartsen van 12 oktober vertelden deskundigen erover. 

Met René van den Brom en Reinie Dijkman (GD) over de laatste stand van zaken, de verspreiding en de pathologische bevindingen. Met Mark van der Heijden (dierenarts ULP) over het ziektebeeld in de praktijk en Katrien van den Brink (GD) over Blauwtong bij het rund. 

De KNMvD update blauwtong is terug te kijken voor leden.

KNMvD update blauwtong

 

 

Meer informatie in dossier blauwtong

In het dossier bundelen we alle relevante informatie over de dierziekte. Het dossier wordt telkens bijgewerkt met de laatste informatie. 

Dossier blauwtong

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.