Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Rapportages Bedrijfsantibiogram Mastitis en Online Monitor varken

Vanaf de eerstvolgende ronde van Uiergezondheid Tankmelk kunt u ook de rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis raadplegen in VeeOnline.

 

Bij de rapportage Uiergezondheid is een regel toegevoegd waar u de pdf van het Bedrijfsantibiogram kunt openen. Zeer binnenkort voegen wij de Mineralencheck Tankmelk toe aan VeeOnline. Deze rapportages kunt u dan altijd terugvinden via het UBN of via uw klantenlijst. Voor meer informatie kunt u de handleiding raadplegen op VeeOnline.nl

Als varkensdierenarts kunt u binnenkort ook de maandelijkse terugkoppeling van de ingevulde gegevens van de online monitor terugvinden in VeeOnline. Niet meer zoeken in uw mail, op VeeOnline heeft u de rapportage altijd bij de hand. In deze rapportage worden de bevindingen van uw eigen praktijk vergeleken met de rest van Nederland. De rapportages zijn te vinden onder Registratie > Veekijker > Rapportages.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.