Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

De afdeling varkensgezondheid van GD organiseert een eendaagse cursus over bigvitaliteit. Bigvitaliteit is afhankelijk van vele factoren en staat bij alle betrokkenen in de varkenssector hoog op de agenda. Niet alleen in het kader van bedrijfsresultaat, maar zeker ook vanuit maatschappelijk oogpunt en het werkplezier van de kraamstalmedewerkers.

Programma

In deze cursus voor dierenartsen en andere (gezondheids)adviseurs op varkensbedrijven gaan we in op de vele factoren die de bigvitaliteit beïnvloeden. Van zeugenvoeding, het werpproces, biestkwaliteit, biestopname en het kraamstalmanagement, tot verschillende gezondheidsproblemen en de huidige diagnostische mogelijkheden.

Het programma start met een presentatie van prof. dr. ir. An Cools, expert op het gebied van zeugenvoeding. Daarna belichten GD-dierenartsen de verschillende onderwerpen, waarna aan het einde van het programma actuele casuïstiek uitgediept en bediscussieerd worden.

Kosten

De kosten bedragen €495 (excl. BTW) p.p., inclusief een dinerbuffet. De cursus wordt aangemeld bij het CKRD voor accreditatie.

Contact

Heeft u vragen over de cursus? Neem dan contact op met onze GD Academy adviseurs.

Contact opnemen

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.