Medewerker Klant Contact & Administratie

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Medewerker Klant Contact & Administratie

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement  opleveren.

De afdeling
De afdeling Klant Contact & Administratie (KCA) vervult als commerciële binnendienst voor onze diersectoren en GD een belangrijke rol. KCA adviseert dierhouders en dierenartsen over alle producten en diensten van GD. Daarnaast verricht KCA alle interne administratieve werkzaamheden voor de certificeringsprogramma’s, andere (verplichte) programma’s, deelnames en projecten. De afdeling werkt hiervoor nauw samen met de sectoren.

 Ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

Medewerker Klant Contact & Administratie (32-40 uur)

De functie
Als Medewerker KCA ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant (dierhouders en dierenartsen) en tevens de schakel tussen klant en interne organisatie. Je voorziet de klanten van snelle en juiste telefonische adviezen over de (uitvoering van) het grote aanbod producten en diensten van GD. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de klantcontact- en administratieve processen. Door jouw pro actieve instelling lever je een bijdrage aan een optimale klantbeleving. Je bent gericht op samenwerken en zorgt voor een actuele en overzichtelijke administratie.

De ideale kandidaat

 • Heeft een MBO++/HBO werk- en denkniveau en grote affiniteit met diergezondheid
 • Heeft gevoel voor klanttevredenheid, van nature een proactieve houding en is oplossingsgericht
 • Is communicatief sterk en bekend met verschillende software systemen
 • Heeft aantoonbare ervaring met klantcontact, telefonisch of andere kanalen
 • Heeft affiniteit met de sector, veehouders en dierenartsen
 • Is sterk in het leggen van verbanden en kan logisch redeneren.

Waar kom je te werken?
Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar het mailadres solliciteren@gddiergezondheid.nl.

De inzet van deze vacature verloopt via uitzendbureau Abeos.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Bart Ottenhof, Manager KCA,  telefoonnummer 0570-660437.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.