Projectmanager Onderzoek

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Projectmanager Onderzoek

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro. De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De sector Rund levert een substantiële bijdrage aan de omzet van GD. Een enthousiast team met ruim 50 professionals ontwikkelen en vermarkten innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. De medewerkers van de sector houden zich o.a. bezig met informeren en adviseren, met praktijkgericht onderzoek, met ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en met ondersteuning in de 2e lijn. Daarnaast verzorgt de afdeling de landelijke monitoring van de diergezondheid in opdracht van het ministerie en het bedrijfsleven. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, voeding in relatie tot gezondheid, klauwgezondheid en reductie antibioticagebruik. 

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven

 

Projectmanager Onderzoek (40 uur)

 

De functie

Als Projectmanager Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het initiëren, acquireren en realiseren van (extern) gefinancierde onderzoeksprojecten. Je hebt een stevig wetenschappelijk profiel en ervaring met het ontwikkelen van diermodellen. Je bent het aanspreekpunt voor publieke en private organisaties. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de verschillende sectoren en de afdeling R&D en bent gewend om op verschillende niveaus (interne) verantwoording af te leggen over de status van de projecten. 

Je geeft leiding aan een groep van 8 betrokken, zelfstandige projectleiders, waarbij je onder meer inhoudelijk sparringpartner bent, en anderzijds het overzicht weet te behouden over de verschillende projecten en het team weet te coachen in hun  (individuele) ontwikkeling.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een veterinair academisch werk- en denkniveau en 5 tot 10 jaar aantoonbare en relevante onderzoekservaring; 
 • Beschikt over sterke people manager skills en ervaring met het leiden van een team van professionals;
 • Beschikt over uitgebreide actuele kennis en heeft praktijkervaring in de rundvee sector;  
 • Kan resultaten mondeling aan verschillende ontvangers/doelgroepen (inclusief grote groepen) op verschillende wijze overbrengen; 
 • Beschikt over een relevant netwerk in de rundvee sector en heeft kennis van en affiniteit met de markt van GD; 
 • Heeft aantoonbare ervaring in het succesvol leiden van complexe en specialistische projecten, waaronder diermodellen;
 • Kennis van/ervaring met GCP/GLP is een pré.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 31 oktober 2021 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Linda van Duijn, Sectormanager, telefoonnummer 0570-660132. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.