Coördinator Innovatie

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Coördinator Innovatie

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

Ter versterking van onze innovatiekracht zoeken we een enthousiaste

Coördinator Innovatie (32- 36 uur)

 

De functie

In deze functie richt je je op het faciliteren en realiseren van de GD innovatiestrategie. Je bewaakt de strategische koers op het gebied van innovatie en geeft sturing aan de innovatiestrategie door het opzetten van een rollend innovatiemasterplan. Daarnaast organiseer en bewaak je de innovatieprojecten en -budgetten. We willen graag minimaal 7% van onze omzet besteden aan innovatie. Je ontwikkelt initiatieven om innovatie binnen GD te versnellen, te communiceren en succesvol te maken. Je ondersteunt de stuurgroep innovatie en de directie bij de uitvoering van innovatie.

Het betreft een uitdagende en toonaangevende functie in een centrale en aansturende positie, binnen een organisatie met korte communicatielijnen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directie (Directeur Operations).

De ideale kandidaat

 •  Heeft een WO kennis- en denkniveau, b.v. Bedrijfskunde, Diergeneeskunde, Animal Science, ICT;
 • Heeft visie en ervaring t.a.v. innovatie en innovatieprocessen;
 • Is in staat de externe trends en ontwikkelingen op het gebied van innovatie te verbinden met interne processen en mogelijkheden;
 • Opereert op strategisch- en tactisch niveau;
 • Heeft kennis van en ruime ervaring op het gebied van business development, project- en programmamanagement;
 • Heeft gevoel voor onderlinge verhoudingen en is verbindend;
 • Beschikt over een natuurlijk leiderschap en senioriteit en bezit overtuigingskracht om zaken gerealiseerd te krijgen;
 • Heeft kennis van en affiniteit met de markt van GD.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 26 juli 2021 uploaden. 

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Kris Van Malderen, Directeur Operations, telefoonnummer 0570-660401. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.