Melding bij invullen Keurmerk Zoönosen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

Diersoorten

Melding bij invullen Keurmerk Zoönosen

18-3-2022: 

Wij kregen recentelijk enkele meldingen van dierenartsen die tijdens het invullen van de digitale checklist van het Keurmerk Zoönosen op vreemde en onlogische vragen stuitten. Dit maakte de vragen in de checklist moeilijk te begrijpen en daarmee lastig te beantwoorden. Dankzij ontvangen beeldmateriaal hebben we snel de oorzaak van het probleem gevonden. Het probleem doet zich alleen voor bij gebruik van Google Chrome. Het blijkt dat in deze gevallen Google probeert om de webpagina te vertalen. Dit is te herkennen aan het Google Translate-icoon dat aan de rechterkant in de adresbalk staat. We zijn bezig dit voor u op te lossen. Totdat dit gereed is, kunt u zelf de instellingen wijzigen wanneer dit probleem zich voordoet. Klik hiervoor op het icoon in de adresbalk en verander de taal die ingesteld staat. De pagina wordt dan niet meer vertaald. Wij betreuren dat dit zich voordoet en we hopen dat u met deze instructie de checklist weer naar wens kunt invullen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.