Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Business Developer

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa vijfhonderd medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen we samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De strategie van GD is gericht op het verder uitbouwen van internationale activiteiten. Het team Business Development is verantwoordelijk voor het signaleren en ontwikkelen van businesskansen, gericht op nieuwe verdienmodellen en het signaleren van kansen voor GD op het gebied van Mergers & Acquisities. Voor het team zijn we op zoek naar een

Business Developer

De functie

Als Business Developer ben je samen met de Manager Business Development verantwoordelijk voor het signaleren en ontwikkelen van nieuwe businesskansen, in het bijzonder in samenwerking met integraties en buitenlandse laboratoria. Hierin ontwikkelt GD zelf concepten die vervolgens via distributeurs in de markt worden gezet. Vanuit een veterinaire invalshoek lever je een cruciale bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van de internationale ambitie van GD. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • signaleren van ontwikkelingen en kansen bij internationale businesspartners;
 • ontwikkelen en onderbouwen van marktplannen;
 • tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten met internationale partners;
 • afstemmen van inhoud, planning en resources met de interne GD-organisatie ter realisatie van nieuwe businesskansen;
 • geven van veterinair advies bij de ontwikkeling van Business Development.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

De ideale kandidaat is een ondernemende veterinair met een goed beeld van de ontwikkelingen in de (internationale) veterinaire sector. De belangrijkste functie-eisen zijn: 

 • academisch werk en denkniveau (veterinaire opleiding);
 • commercieel inzicht en uitstekende contactuele eigenschappen;
 • kennis en inzicht van internationale contractuele en juridische zaken relevant voor samenwerkingsovereenkomsten en acquisities;
 • kennis en inzicht van relevante deelgebieden van de diergeneeskunde;
 • in staat een team van medewerkers in een matrix structuur te motiveren en te leiden;
 • in staat en bereid internationaal te reizen.

Wat heeft GD jou te bieden?

Naast een uitdagende baan in een dynamisch team en een marktconform salaris biedt GD je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie – en –bestrijding.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat GD zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar voor de klant ook gemak en een goed rendement opleveren. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? De sollicitatieprocedure loopt via wervingsbureau Nomilk2day. Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uploaden. Vragen over deze functie kun je stellen aan Albert-Mark Nagel per e-mail of via telefoonnummer 06-29239136.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.