Relatiebeheerder Rund (regio Zuid)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Relatiebeheerder Rund (regio Zuid)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

In verband met vroegpensioen van een collega zijn we voor de sector Rund op zoek naar een ervaren:

Relatiebeheerder Rund (regio Zuid) 

Werkgebied delen van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland 

De afdeling

De afdeling Buitendienst bestaat uit een enthousiast team van 18 collega’s. Het team maakt onderdeel uit van de sector Rund en levert een substantiële bijdrage aan de omzet van GD. Ruim 50 professionals binnen deze afdeling zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid en voeding in relatie tot (klauw)gezondheid.

De functie

Als Relatiebeheerder Rund ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties voor zowel dierenartspraktijken als veehouders in het genoemde werkgebied. Daar zorg je voor een goede positionering van GD en haar producten en diensten. Ook vervul je een cruciale rol in de informatie uitwisseling tussen de klant en GD. Dit doe je door 1 op 1 gesprekken, groepsvoorlichting en workshops.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (Hogere Agrarische School).
 • Je bent in bezit van goede communicatie- en presentatievaardigheden.
 • Je beschikt over brede en praktische kennis van de agrarische sector.
 • Je hebt enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent aantoonbaar commercieel vaardig.
 • Je bent in bezit van rijbewijs.
 • Je woont centraal in de regio, dit is een vereiste.

Wat heeft GD jou te bieden?

Naast een uitdagende baan en een marktconform salaris biedt GD je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen cao en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Wil je ook aan de slag bij GD als Relatiebeheerder bij de sector Rund? Dan nodigen wij je graag uit om via het sollicitatieformulier jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 6 mei a.s. te uploaden. Vragen over deze functie kun je stellen aan Anita ten Wolthuis (Hoofd Buitendienst) via telefoonnummer 0570-660432.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteren

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.