QA Officer

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

QA Officer

De vacature waar je naar zoekt is niet meer vacant of de reactietermijn is verstreken.

Een overzicht van alle lopende vacatures van dit moment vind je op onze Werken bij-pagina. Staat er geen passende vacature bij, stuur dan een open sollicitatie.


Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa vijfhonderd medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen we samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

Sinds 2018 is GD officieel GLP compliant. Op basis hiervan zien we een duidelijke toename in onze opdrachtenportefeuille. Daarom zijn wij voor de afdeling KAM op zoek naar een ervaren

QA Officer (GLP) 

Met 5 medewerkers ondersteunt en adviseert de afdeling KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) de GD Directie, het management en de afdelingen op het gebied van kwaliteitszaken en arbeidsomstandigheden.

De functie

Als QA Officer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van Quality Assurance taken. Wat ga je doen?

 • Je beoordeelt studieprotocollen ten aanzien van GLP compliance.
 • Je voert study based en facility based inspecties uit.
 • Je beoordeelt eindrapporten op accuraatheid en GLP compliance.
 • Je stemt de inspectieresultaten af met de studydirector en GD management.
 • Je voert interne- en externe audits uit en monitort de opvolging van de bevindingen.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het uitbouwen en optimaliseren van het GLP kwaliteitssysteem op basis van actuele regelgeving.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

Heb jij een academische of HBO opleiding, affiniteit met het veterinaire werkveld èn heb je enkele jaren werkervaring als QA Officer in een GLP/ISO17025 omgeving? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift), ben je communicatief vaardig, vasthoudend en beschik je over overtuigingskracht? Ben je gewend zelfstandig te werken in een werkomgeving met periodiek hoge werkdruk? Als je je in bovenstaande herkent dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wat heeft GD jou te bieden?

Naast een uitdagende baan in een enthousiast team en een inspirerende en dynamische werkomgeving biedt GD je een marktconform salaris en een aantrekkelijk en breed pakket arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie – en –bestrijding.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat GD zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar voor de klant ook gemak en een goed rendement opleveren. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 31 augustus 2019. Vragen over de functie kun je stellen aan Hans Thelosen, Hoofd KAM, via telefoonnummer 0570-660630.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.