Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Adviseur Binnendienst

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

Ter versterking van onze afdeling Klant Contact & Administratie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Adviseur Binnendienst (32-40 uur)

De afdeling

De afdeling Klant Contact & Administratie (KCA) vervult als commerciële binnendienst voor onze diersectoren en GD een belangrijke rol. KCA adviseert dierhouders en dierenartsen over alle producten en diensten van GD. Daarnaast verricht KCA alle interne administratieve werkzaamheden voor de certificeringsprogramma’s, andere (verplichte) programma’s, deelnames en projecten. De afdeling werkt hiervoor nauw samen met de sectoren.

De functie

Als Adviseur Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant (dierhouders en dierenartsen) en tevens de schakel tussen klant en interne organisatie. Je voorziet de klanten van snelle en juiste telefonische adviezen over de (uitvoering van) het grote aanbod producten en diensten van GD. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de klantcontact- en administratieve processen. Door jouw pro actieve instelling lever je een bijdrage aan een optimale klantbeleving. Je bent gericht op samenwerken en zorgt voor een actuele en overzichtelijke administratie.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring bij een gemengde dierenartsenpraktijk óf de opleiding HAS (bijna) afgerond.
 • Je bent communicatief en administratief sterk.
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent sterk in het leggen van verbanden en kunt logisch redeneren.
 • Je bent stressbestendig.

Wat heeft GD jou te bieden?

Naast een uitdagende baan en een marktconform salaris biedt GD je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen cao en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 30 juni 2019. Vragen over de functie kun je stellen aan Mark Boot, Manager KCA, via telefoonnummer 0570-660437.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.