Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Senior Medewerker Marketingcommunicatie (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

De afdeling

De afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) is sparringpartner voor de verschillende marktsegmenten. Daarvoor ontwikkelen we campagnes, magazines, e-mailnieuwsbrieven, klantbijeenkomsten en zetten we internet en social media in. Het M&C team telt elf enthousiaste medewerkers. In verband met zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zoekt het M&C-team van eind maart tot augustus een enthousiaste

Senior Medewerker Marketingcommunicatie (16-20 uur)
Tijdelijk (ca. vier maanden) ter vervanging van een zwangerschapsverlof

De functie

Als Senior Medewerker Marketingcommunicatie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van marketingcommunicatieplannen voor verschillende marktsegmenten en projecten. Je werkt nauw samen met de andere collega’s in het M&C-team en met diverse afdelingen binnen GD.

Kerntaken van de functie

 • Het verder uitwerken en realiseren van campagnes (productlanceringen), zowel offline als online.
 • De beschikbare offline en online communicatiekanalen inzetten voor de toegewezen marktsegmenten en projecten.
 • Het (mede) organiseren van klantbijeenkomsten, cursussen en beurzen.

De ideale kandidaat

 • Heeft HBO werk- en denkniveau;
 • heeft relevante werkervaring om tijdelijk projecten over te kunnen nemen;
 • is creatief, initiatiefrijk en hands-on;
 • is een teamspeler en beschikt over een inlevingsvermogen voor verschillende doelgroepen;
 • heeft uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal en een vlotte pen;
 • heeft kennis van en affiniteit met de agrarische sector (pré).

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4,8 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken zit in ons DNA. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Ben je op zoek naar een marketingcommunicatie baan waarin je tijdelijk daadkrachtig en resultaatgericht aan de slag kunt? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature.

Wat bieden we?

Een leuke, tijdelijke baan in een enthousiast team en een marktconform salaris.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je jouw motivatie en curriculum vitae uploaden via het sollicitatieformulier. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan de Gerda Wijers, hoofd Marketingsupport & Communicatie, tel. 0570-660451. Meer informatie over GD vind je op onze website.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.