Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Relatiebeheerder / Medewerker Buitendienst (40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de

Gezondheidsdienst voor Dieren (GD)

al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.


De afdeling

De sector Rund levert een substantiële bijdrage aan de omzet van  GD. Een enthousiast team met ruim 50 professionals ontwikkelen en vermarkten innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, voeding in relatie tot gezondheid en klauwgezondheid.

In verband met pensionering van een collega zijn we voor de afdeling Buitendienst op zoek naar een:

Relatiebeheerder / Medewerker Buitendienst (40 uur)

Werkgebied Groningen en Drenthe

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties voor  met name veehouders in Groningen en Drenthe. Daar zorg je voor een goede positionering van  GD en haar producten en diensten. Ook vervul je een cruciale rol in de informatie uitwisseling tussen de klant en GD. Dit doe je door 1 op 1 gesprekken, groepsvoorlichting en workshops.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau (Hogere Agrarische School)
 • Is in bezit van goede communicatie- en presentatievaardigheden
 • Beschikt over brede en praktische kennis van de agrarische sector 
 • Heeft enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie
 • Is aantoonbaar commercieel vaardig
 • Is in bezit van rijbewijs
 • Centraal woonachtig in de regio is een vereiste

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen.


Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel, ben je enthousiast over deze functie?  Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie, curriculum vitae uiterlijk 26 december 2017 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Theo Heling, Hoofd Relatiebeheer Rund, via 0570- 660 370. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu 

Reageren voor 26 december

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.