Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Projectleider Onderzoek - 12mnd

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling

De sector Rund levert een substantiële bijdrage aan de omzet van  GD. Een enthousiast team met ruim 50 professionals ontwikkelen en vermarkten innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. De medewerkers van de sector houden zich o.a. bezig met informeren en adviseren, met praktijkgericht onderzoek, met ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en met ondersteuning in de 2e lijn. Daarnaast verzorgt de afdeling de landelijke monitoring van de diergezondheid in opdracht van het ministerie en het bedrijfsleven. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, voeding in relatie tot gezondheid, klauwgezondheid en reductie antibioticagebruik. 

Voor de afdeling Onderzoek Projecten zoeken we tijdelijk een enthousiaste 

Projectleider Onderzoek (40 uur)

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten en word je intensief betrokken bij het bedenken, opzetten, verwerven en organiseren van nieuwe projecten. Je coördineert het project, regelt beschikbaarheid van mensen, middelen en deskundigheid en rapporteert regelmatig over de voortgang. 

Van dit regeltalent wordt een ruime mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij je zelf de projectvoorstellen schrijft en de (financiële) begroting en voortgangsdocumenten opstelt. Er wordt nauw samen gewerkt met verschillende afdelingen binnen GD. 

De ideale kandidaat:

 • Heeft minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Is accuraat en resultaatgericht
 • Heeft ervaring met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek
 • Heeft kennis en aantoonbare ervaring met projectmanagement en voor GD relevante methodieken
 • Kan zich zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Heeft  gevoel voor specifieke issues en terminologie van de rundvee sector
 • Weet draagvlak en commitment te creëren
 • Beschikt over probleemoplossend vermogen

Wat bieden we?

Het betreft een tijdelijke functie van 12 maanden met standplaats Deventer. 

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae 24 november as. uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Annet Velthuis, Onderzoeksleider/Projectmanager, telnr. 06-23228661. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu 

Reageren voor 24 november

Bekijk onze bedrijfsvideo