Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Functioneel Beheerder Laboratorium Systemen (32-40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling

Binnen  het laboratorium van GD werken ruim 100 medewerkers. De twee hoofdgebruikers van GD werken voor alle afdelingen van ons laboratorium en werken hierbij nauw samen met andere GD afdelingen. De functie is gepositioneerd binnen de afdeling Bacteriologie en wordt aangestuurd door het afdelingshoofd Bacteriologie.

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een:

Functioneel Beheerder Laboratorium Systemen (32-40 uur)

De functie

Als functioneel beheerder ben je hét aanspreekpunt voor gebruikers van het geautomatiseerde laboratoriumsysteem en het lab management. Je bent verantwoordelijk voor de functionele beschikbaarheid, betrouwbaarheid en effectief gebruik van het systeem. 

Resultaatgebieden:

 • Het inventariseren van de wensen van gebruikers.
 • Het signaleren en optimaliseren van de mogelijkheden van de processen, systemen en interfaces.
 • Het leveren van goede en volledige acceptatietesten met en door gebruikers.
 • Het op adequate wijze afhandelen van incidenten en de voortgang hiervan bewaken. 

De ideale kandidaat:

 • Heeft HBO niveau (bij voorkeur HLO) en heeft aantoonbaar affiniteit met ICT.
 • Heeft maximaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Heeft kennis van laboratoriumprocessen en informatiesystemen.
 • Kan uitstekend samenwerken, plannen en organiseren en heeft een servicegerichte houding.
 • Is in staat conceptueel te denken.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 17 december 2017 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Gijs Lagerweij, Manager Laboratorium, telnr. 0570-660260 of Harry Kolk, Afdelingshoofd Bacteriologie, telnr. 0570-660650. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu 

Reageren voor 17 december

Bekijk onze bedrijfsvideo