Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Technisch Applicatiespecialist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Voor de ruim 4 miljoen lab-bepalingen die we per jaar doen, hebben we één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Behalve laboranten werken er bij de GD dierenartsen, wetenschappers, informatiespecialisten en marktmedewerkers. Zij voeren diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat de GD zo uniek maakt. Lees meer over de GD

In verband met versterking van het team van technisch applicatiespecialisten zoeken we een junior en een senior

Technisch Applicatiespecialist


De functie

Belangrijke strategische doelstelling van GD is standaardisering van de bedrijfsprocessen en digitaliseren van alle producten en diensten. In het kader van dit programma vinden er grote veranderingen plaats in de keten van informatiesystemen. Er is een toenemende behoefte aan monitoring van deze keten als het gaat om beschikbaarheid, performance en capaciteit. Als Technisch Applicatiespecialist overzie je de samenhang in het applicatielandschap, controleer je hetgeen is opgeleverd op de gewenste technische werking en voorkom je fouten bij de oplevering van gewijzigde of nieuwe ketens van informatiesystemen. Daarnaast lever je een essentiële bijdrage aan de veranderprojecten binnen GD.

De ideale kandidaat

De senior kandidaat richt zich op de keten van applicaties, inclusief interfaces, waarbij overzicht van de technische consequenties van wijzigingen over meerdere applicaties is vereist. De kandidaat heeft een HBO+ of academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur Technische Informatica en heeft minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. De kandidaat is een specialist op het gebied van de technische werking van applicaties en heeft een sturende rol in het optimaal automatiseren, monitoren en innoveren van ICT-beheer. 

De junior kandidaat heeft een HBO+ maar liefst een relevant academisch opleidingsniveau en heeft enige jaren relevante ervaring. De kandidaat is bereid om te investeren in zijn loopbaanontwikkeling en krijgt de kans om binnen GD inhoudelijk door te groeien. 

Beide kandidaten moeten passen bij de gewenste cultuur van GD: betrouwbaar en betrokken, doelgericht en daadkrachtig. Binnen de afdeling ICT zoeken we in het bijzonder naar kandidaten met een hands-on profiel die pro-actief en flexibel aan de slag gaan. 

Wat bieden wij?

GD biedt een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Het salaris is passend bij de zwaarte van deze functie. GD heeft een eigen CAO en kent een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling en flexibele werktijden in combinatie met ruime opleidingsmogelijkheden. De standplaats van de functie is Deventer. Lees meer over werken bij de GD

Interesse?

Als je voldoet aan de gestelde eisen én enthousiast bent over deze functie, dan nodigen we je uit uiterlijk 5 augustus a.s. je motivatie en cv te sturen via het sollicitatieformulier. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer Cees Loef, manager ICT-productie via telefoonnummer 0570 - 660654 of per mail c.loef@gddiergezondheid.nl.

Solliciteer nu

Een assessment of PPA kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu!

Reageren voor 5 augustus

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.