Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Medewerker Buitendienst

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling

De sector Rund levert een substantiële bijdrage aan de omzet van GD. Een enthousiast team met ruim 50 professionals ontwikkelen en vermarkten innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. De medewerkers van de sector houden zich o.a. bezig met informeren en adviseren, met praktijkgericht onderzoek, met ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en met ondersteuning in de 2e lijn. Daarnaast verzorgt de afdeling de landelijke monitoring van de diergezondheid in opdracht van het ministerie en het bedrijfsleven. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, voeding in relatie tot gezondheid, klauwgezondheid en reductie antibioticagebruik.Voor de afdeling buitendienst zijn we op zoek naar een: 


Medewerker Buitendienst (40 uur)

Werkgebied Noord-Holland e.o.


De functie

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met, met name veehouders in het noorden en westen van Nederland. Daar zorg je voor een goede positionering van  GD en haar producten en diensten. Ook vervul je een cruciale rol in de informatie uitwisseling tussen de klant en  GD en vice versa. Je zorgt er voor dat jij jouw kennis over de sector en de GD-producten en- diensten actueel houdt. Ook ga je deelnemen aan diergezondheidsprogramma’s. Het geven van voorlichting (ook groepsgewijs) en het optimaal benutten van commerciële mogelijkheden in de regio, behoren tot deze uitdagende functie!

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau (Hogere Agrarische School)
 • Beschikt over brede en praktische kennis van de agrarische sector 
 • Heeft enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie
 • Is in bezit van goede communicatie- en presentatievaardigheden
 • Is aantoonbaar commercieel vaardig
 • Is in bezit van rijbewijs
 • Centraal woonachtig in de regio is een vereiste

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken? 

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 19 maart 2017 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Theo Heling, Hoofd Buitendienst/Relatiebeheer Rund, via 0570- 660 370. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu 

Reageren voor 19 maart

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.