Landelijke vragenlijst Rhinopneumonie voor dierenartsen: uw input is nodig!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Landelijke vragenlijst Rhinopneumonie voor dierenartsen: uw input is nodig!

18-5-2020:  Royal GD en de faculteit Diergeneeskunde (fD) willen graag meer inzicht krijgen in de kennis, houding en handelswijze van (paarden)dierenartsen (praktijken) met betrekking tot rhinopneumonie (EHV-1 en EHV-4). Daarnaast is de bedoeling te verkennen of het mogelijk is om een beroepsmatig gedeeld standpunt te formuleren, met betrekking tot de preventie en behandeling van en de communicatie over rhinopneumonie in Nederland. Daarbij hebben wij natuurlijk input vanuit u als (paarden)dierenarts hard nodig. Via deze oproep vragen wij u daarom een vragenlijst in te vullen, het duurt ongeveer 15 minuten, zodat ook uw mening en uw ervaringen kunnen worden meegenomen. De vragenlijst bestaat uit vragen die betrekking hebben op uw dierenartsenpraktijk en de ervaringen met paarden met rhinopneumonie die u (mogelijk) heeft gezien. De informatie wordt vanaf 30 mei anoniem verwerkt.


Wie zitten er achter dit onderzoek?
Mijn naam is Valerie Antvelink en ik studeer Equine, Sports & Business aan het Van Hall Larenstein in Velp. Ik doe momenteel een bachelor thesis met dr. Kees van Maanen en drs. Linda van den Wollenberg bij GD. Samen met de faculteit Diergeneeskunde (prof. dr. Marianne Sloet) willen we rhinopneumonie als ziekte beter in beeld krijgen en tot een breed gedragen standpunt vanuit de beroepsgroep over deze ziekte komen. Dit kan alleen met hulp van een grote groep (paarden)dierenartsen uit de praktijk. Deelname wordt zeer op prijs gesteld door GD en fD.

Alvast hartelijk bedankt!

Hier vindt u de enquête 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.