Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophalen monster-/sectiemateriaal feestdagen

11-4-2019: 

Nox haalt op 22 april, 30 mei en 10 juni geen monstermateriaal op. U kunt monsters aanmelden zoals u gewend bent via 0900-2020012 of de Innight App. Nox haalt de monsters de eerstvolgende nacht dat er weer gereden wordt op. Bekijk hier de feestdagenplanning 2019 van Nox.

Op bovenstaande dagen rijdt de ophaaldienst voor sectiemateriaal ook niet. Op deze dagen gelden de spoed- en consignatiediensten. De ophaaldienst haalt tegen het vaste spoedtarief (484,80 euro exclusief btw) de dieren op en bewaart ze gekoeld tot de eerstvolgende werkdag. Op Koningsdag 27 april is ons lab gesloten.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.