Nooit meer een schaap kwijt met SchaAPP, dé schapen-APP

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nooit meer een schaap kwijt met SchaAPP, dé schapen-APP

24-1-2019: 

SchaAPP is dé gratis app voor hobbyhouders die hun schapen graag eenvoudig willen registreren. Met SchaAPP maakt u uw dierinformatie compleet. In de stal, in de wei of aan de keukentafel; met SchaAPP heeft u altijd inzicht in de dierinformatie. Met alle schapen in een duidelijk overzicht kunt u de gezondheid van uw dieren nóg beter managen.

SchaAPP is eenvoudig in gebruik. Elk schaap heeft een eigen informatiepagina met een foto en u kunt gemakkelijk een overzicht van de stallijst terugvinden. Daarnaast biedt de app per schaap én van de hele koppel een tijdlijn met gebeurtenissen. U kunt alle gebeurtenissen per dier vastleggen en foto’s aan een gebeurtenis toevoegen.

GD innovatie-award
GD stimuleert innovatie door elk jaar een innovatie-award uit te reiken aan het beste innovatie-idee van medewerkers. Afgelopen jaar werd de prijs gewonnen door een team GD-medewerkers van de sector Kleine Herkauwers. Samen met een werkgroep van hobbyhouders werd SchaAPP verder uitgewerkt.

Vandaag, tijdens de eerste studieavond van dit jaar die GD samen met vakblad Het Schaap en Welkoop organiseert, wordt de eerste versie van SchaAPP gelanceerd. De studieavonden staan in het teken van Gezond voeren & gezonde klauwen. De eerste bijeenkomst vindt vandaag plaats in Deventer. Voor de bijeenkomsten op 29 januari in Gorredijk en op 31 januari in Haastrecht zijn nog kaarten beschikbaar.  

SchaAPP is gratis te downloaden in de App Store (Apple) en via Google Play (Android).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.