Informatieavonden Afrikaanse Varkenspest

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Informatieavonden Afrikaanse Varkenspest

2-1-2018: 

Het is inmiddels alweer 20 jaar geleden dat we klassieke varkenspest hadden in Nederland. Door verkeerde maatregelen en transport brak er een epidemie uit. In een jaar tijd waren 429 bedrijven besmet. Dit wilden we nooit meer meemaken. Toch worden we momenteel geconfronteerd met de dreiging van Afrikaanse varkenspest. Deze ziekte rukt op vanuit de Baltische staten en is inmiddels al gesignaleerd in Tsjechië. Zijn we ons bewust van de dreiging die op de loer ligt? Bieden wij onze varkens de bescherming die ze nodig hebben? Houden we samen Afrikaanse varkenspest uit Nederland? Dit zal veelal afhangen van de maatregelen die u neemt op uw bedrijf. Graag reiken wij u tijdens een interactieve avond handvatten aan om uw bedrijf optimaal te beschermen.

Op 6 en 7 februari organiseert GD in samenwerking met MS Schippers een informatieve avond over Afrikaanse Varkenspest en geven we u tips die u de volgende dag al toe kunt passen op uw bedrijf.

Programma:

 20.00 uur  ontvangst
 20.15 - 21.15 uur  Afrikaanse Varkenspest: verspreiding en risico's
Theo Geudeke (dierenarts en specialist varkensgezondheid, GD)
 21.15 - 22.00 uur  Praktische maatregelen voor je eigen bedrijf 
Arjan Wermink (hygiënespecialist MS Schippers)
 22.00 uur  sluiting
.

Data en locaties
Dinsdag 6 februari: De Poppe, Holterweg 23 7475 AT Markelo
Woensdag 7 februari: Hotel Nobis Asten, Nobisweg 1, 5721 VA Asten

Opgeven
Opgeven kan via evenementen@schippers.eu
Graag bij aanmelding aangeven op welke locatie u deel wilt nemen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.