Financiering Zoetis diagnostiek bloederkalveren (BNP) stopt

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Financiering Zoetis diagnostiek bloederkalveren (BNP) stopt

20-3-2017:  In de afgelopen jaren werd de diagnostiek van bloederkalveren gefinancierd door Zoetis, omdat het vaccin Pregsure® in verband werd gebracht met het ontstaan van bloederkalveren. Dit vaccin is sinds 2010 niet meer beschikbaar en het aantal bloederkalveren is afgenomen. Zoetis heeft hierom besloten om niet meer standaard een bijdrage te leveren aan diagnostiek om BNP te bevestigen. Heeft u een bloederkalf en wilt u toch diagnostiek laten uitvoeren, dan kan dit tegen de gebruikelijke tarieven van GD. Het projectnummer 8074022 is zodoende niet meer geldig.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.