Cursus Diagnostiek varkensziekten

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Diagnostiek varkensziekten

17-2-2017: 

Wanneer is het nodig diagnostisch onderzoek aan te vragen, maar ook: wanneer niet? Dit zijn twee belangrijke vragen die in onze cursus Diagnostiek van Varkensziekten op woensdag 8 maart worden behandeld.

Er is steeds meer mogelijk, maar niet alles is even zinvol. Het maken van verstandige keuzes voor diagnostisch onderzoek met maximaal rendement, maar zonder een overdaad aan testen, is tegenwoordig van groot belang.

GD Academy organiseert deze eendaagse cursus voor varkensdierenartsen op woensdag  8 maart bij GD. Tijdens deze cursus komen academische inzichten rondom pathologie en recente ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumtesten van varkensziekten aan bod. 

Programma 8 maart*

9.30-10.00     Ontvangst: Dr. Theo Geudeke
10.00-12.30   Pathologie: Drs. Karin Junker en Drs. Sylvia Greijdanus
12.30-13.15   LUNCH
13.15-14.25   Serologie: Dr. Helena Ferreira, Drs. Tom Duinhof en Dr. Theo Geudeke
14.25-14.40   PAUZE
14.40-15.50   Biochemie: Dr. Guillaume Counotte en Dr. Theo Geudeke
15.50-16.30   Casuïstieken en afsluiting: Dr. Theo Geudeke

De kosten bedragen €495,- (excl. BTW) p.p. voor het dagprogramma inclusief een lunchbuffet.
De cursus wordt aangemeld bij het CKRD voor accreditatie.

Meer informatie over deze cursus en inschrijven

* Het is ook mogelijk alleen het ochtend- of alleen het middagprogramma te volgen tegen gereduceerd tarief. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.