Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Cursus Bacteriologie Gezelschapsdieren voor paraveterinairen

28-11-2016:  In samenwerking met Edupet organiseert GD Academy op dinsdag 17 en woensdag 18 januari een tweedaagse cursus Bacteriologie Gezelschapsdieren. Deze cursus bestaat uit e-learning voorafgaand aan de cursus, gevolgd door theorie en twee practica bij GD. De cursus is gericht op paraveterinairen, maar ook dierenartsen die hun kennis willen bijspijkeren zijn van harte welkom. De practica vinden plaats in het bacteriologisch laboratorium van GD in Deventer.

Voor meer informatie, programmatijden en om u in te schrijven, verwijzen wij u naar de website van EduPet.