Sjaak de Wit nieuwe president ECPVS

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Sjaak de Wit nieuwe president ECPVS

28-9-2016:  GD-onderzoeker Sjaak de Wit is dinsdag 27 september gekozen als de nieuwe president van de European College of Poultry Veterinary Science (ECPVS). De ECPVS valt onder de European Board of Veterinary Science (EBVS) van de EU. In pluimvee gespecialiseerde dierenartsen die voldoen aan de eisen van de ECPVS mogen zich European Veterinary Specialist in Poultry Veterinary Science noemen. De missie van de ECPVS is het bevorderen en verhogen van de wetenschappelijke kennis in de pluimveediergeneeskunde ten bate van de consument, de pluimveeindustrie, dierenwelzijn en milieu. Sjaak zal deze functie twee jaar bekleden.

"Ik vind het eervol de komende tijd deze groep pluimveespecialisten te mogen vertegenwoordigen", aldus Sjaak. "Naast het in goede banen leiden van de verdere professionalisering van de ECPVS zie ik als belangrijkste taak de ECPVS zo toegankelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken voor de jonge dierenarts die op een hoog niveau in de pluimvee wil werken, zij zijn immers de toekomst."

    Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.