Cursus Varkensdiagnostiek voor dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Varkensdiagnostiek voor dierenartsen

7-9-2016: 

Op woensdag 28 september staat een cursus voor varkensdierenartsen op de agenda. Deze cursus biedt academische inzichten omtrent pathologie en recente ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumtesten van varkensziekten. 

Er is steeds meer mogelijk, maar niet alles is even zinvol. Het maken van verstandige keuzes voor diagnostisch onderzoek met maximaal rendement, maar zonder een overdaad aan testen, is tegenwoordig van groot belang.

Programma

Op woensdag  28 september bent u voor deze cursus welkom bij GD in Deventer. ’s Ochtends vinden pathologie-demonstraties plaats in de geheel nieuwe sectiezaal van GD. ’s Middags wordt aandacht besteed aan serologisch en biochemisch bloedonderzoek inclusief casuïstieken. De cursus duurt van 9.30 tot 16.30 uur met tussendoor een lunchbuffet.  

Inschrijven

Interesse in deze cursus, met inleiders Dr. Jan Vos, Drs. Sylvia Greydanus, Dr. Helena Ferreira, Drs. Tom Duinhof, Drs. Paul Franssen, Dr. Theo Geudeke en Dr. Guillome Counotte? Kijk hier voor meer informatie en om u in te schrijven.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.