Nu: Mineralencheck eenmalig proberen!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nu: Mineralencheck eenmalig proberen!

9-3-2016: 

Het is nu tijdelijk mogelijk de Mineralencheck éénmalig te proberen voor slechts 33,75 euro. Als het goed is heeft u bij de laatste Herkauwer een antwoordkaart ontvangen. Aanmelden kan ook eenvoudig via dit online aanmeldformulier.


Er wordt flink geïnvesteerd in mineralen. Niet verwonderlijk: mineralen zijn van groot belang voor de gezondheid en weerstand van uw melkvee. Maar méér is niet altijd beter. Sterker nog: een overmaat aan mineralen brengt, net als een tekort, diergezondheidsrisico’s met zich mee. Weet u of u niet teveel mineralen voert? Of voert u juist te weinig? Wat nemen uw koeien nou werkelijk op uit het rantsoen?

De Mineralencheck meet eenvoudig via tankmelk wat uw koeien opnemen aan mineralen. U krijgt inzicht in de jodium-, selenium-, zink- en kopervoorziening op koppelniveau, zo kunt u gemakkelijk bijsturen.

Aanmelden voor de éénmalige Mineralencheck kan tot uiterlijk 4 april. Het tankmelkmonster wordt automatisch genomen via de RMO, dus u hoeft verder niets te doen. U ontvangt de uitslag in april of mei. 

Eenvoudig aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.