Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nu: Mineralencheck eenmalig proberen!

9-3-2016: 

Het is nu tijdelijk mogelijk de Mineralencheck éénmalig te proberen voor slechts 33,75 euro. Als het goed is heeft u bij de laatste Herkauwer een antwoordkaart ontvangen. Aanmelden kan ook eenvoudig via dit online aanmeldformulier.


Er wordt flink geïnvesteerd in mineralen. Niet verwonderlijk: mineralen zijn van groot belang voor de gezondheid en weerstand van uw melkvee. Maar méér is niet altijd beter. Sterker nog: een overmaat aan mineralen brengt, net als een tekort, diergezondheidsrisico’s met zich mee. Weet u of u niet teveel mineralen voert? Of voert u juist te weinig? Wat nemen uw koeien nou werkelijk op uit het rantsoen?

De Mineralencheck meet eenvoudig via tankmelk wat uw koeien opnemen aan mineralen. U krijgt inzicht in de jodium-, selenium-, zink- en kopervoorziening op koppelniveau, zo kunt u gemakkelijk bijsturen.

Aanmelden voor de éénmalige Mineralencheck kan tot uiterlijk 4 april. Het tankmelkmonster wordt automatisch genomen via de RMO, dus u hoeft verder niets te doen. U ontvangt de uitslag in april of mei. 

Eenvoudig aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.