Masterclass en workshop droes

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass en workshop droes

7-10-2015:  GD Academy organiseert samen met de paardenartsen van Dierenartsenpraktijk Bodegraven, Dierenkliniek Wolvega en Dierenhospitaal-Visdonk (Roosendaal) op 19 november, 24 november en 3 december 2015 een Masterclass en workshop droes voor dierenartsen. Het doel van deze masterclass is het delen van ‘tips en tricks’ op het gebied van droesdiagnostiek, -behandeling en -preventie. 

Tijdens de masterclass maken de deelnemers een verdiepingsslag. Uiteraard wordt de theorie achter de infectieziekte droes besproken en komt er een praktijkgerichte droesaanpak voor probleembedrijven aan bod (onder andere insleep/quarantaine, identificeren en behandelen van dragers, vaccinatie en preventieve maatregelen). Op de drie locaties krijgen deelnemers een workshop over droesdiagnostiek en –behandeling, zoals een neusspoeling en luchtzakscopie, en hoe zij deze het beste kunnen uitvoeren. 

Meest aangetoond

Van alle respiratoire infectieziekten die paarden kunnen krijgen, wordt droes het meest aangetoond in het GD-laboratorium. Ook staat droes in de top drie van aandoeningen waarover dierenartsen vragen stellen bij de Helpdesk Paard, het adviesloket waar dierenartsen terechtkunnen met vragen over infectieziekten bij paarden.

Aanmelden

De masterclass droes begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur (inclusief diner). De deelnamekosten zijn 450 euro per persoon (exclusief BTW). De masterclass is aangemeld bij het Kwaliteitsorgaan Dierenartsen voor vier accreditatiepunten.

Direct aanmelden

Meer weten en aanmelden? Kijk dan op de website van GD Academy.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.