Jan Workamp: “Nederlandse pluimveesector maakt indruk met innovatie en veerkracht”

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jan Workamp: “Nederlandse pluimveesector maakt indruk met innovatie en veerkracht”

21-9-2015: 

Sectormanager pluimvee Jan Workamp heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Na een veelomvattende periode van elf jaar bij GD zal hij zich vanaf 1 oktober als ZZP-er op de markt begeven. GD Pluimvee vroeg naar zijn ervaringen. 

“Het was een boeiende periode waarin ik veel kennis en een uitgebreid netwerk heb mogen opbouwen en waarin ik prettig heb samengewerkt, binnen en buiten de organisatie. Er waren continu nieuwe ontwikkelingen, zowel binnen GD als extern in de pluimveewereld. Als GD zijn we in de positie een bijdrage te leveren aan het behouden en verhogen van de gezondheidsstatus in de Nederlandse pluimveesector, dat is voor mij altijd een enorme drive geweest.” aldus Jan Workamp over zijn periode bij GD.

Over de toekomst van de Nederlandse pluimveesector zegt hij: “Ik ben onder de indruk van de veerkracht en het innovatief vermogen van de Nederlandse pluimveesector. De AI-crisis van 2003 en 2014 en de vele eisen ten aanzien van milieu, energie, mestverwerking, welzijn, diergezondheid, voedselveiligheid en antibioticumgebruik zijn met daadkracht opgepakt. Het wordt tijd de beloning hiervoor te oogsten."

In het interview blikt Jan Workamp terug op zijn elf jaar bij GD en geeft hij zijn visie op de toekomst van de pluimveesector. De GD Pluimvee verschijnt vrijdag 25 september, het interview met Jan Workamp lees je alvast hier. Naar het hele interview

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.