Actie gratis PPID-test eindigt 31 oktober

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Actie gratis PPID-test eindigt 31 oktober

30-10-2014: 

Boehringer Ingelheim stelde ook dit jaar, in samenwerking met onder meer de GD, paardeneigenaren in de gelegenheid om in augustus, september en oktober paarden gratis te laten onderzoeken op pituitary pars intermedia dysfunction (PPID, vroeger de ziekte van Cushing genaamd) door middel van een bloedtest. Deze actie hebben we vanaf juli dit jaar een aantal keer onder de aandacht gebracht. Ook de vakbladen en social media hebben veel aandacht aan de actie besteed. Nu de actie eindigt kijken we terug op een goede samenwerking met Boehringer Ingelheim en u. 

Let op: de actie eindigt vrijdag 31 oktober 2014. Concreet houdt dit in dat inzendingen die uiterlijk zaterdag 1 november bij de GD zijn binnengekomen nog in aanmerking komen voor de gratis test. Inzendingen die na zaterdag 1 november binnenkomen worden tegen het reguliere tarief in behandeling genomen. 

Voor vragen kunt u terecht  bij relatiebeheerder Petra Reijnen (p.reijnen@gddiergezondheid.nl/ 0570 - 66 05 55) of de klantenservice (kcapaard@gddiergezondheid.nl/ 0900-1770, optie 5).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.