Van adviserend practicus naar praktiserend adviseur

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Van adviserend practicus naar praktiserend adviseur

15-7-2014:  VeeKompas organiseert dit najaar weer een viertal symposia. Net als tijdens de voorjaarssymposia is het thema: 'adviseren op grote melkveebedrijven'. Tijdens het najaarssymposium gaan we dieper in op de kwaliteit en het rendement van bedrijfsadvisering op grote melkveebedrijven, met twee externe sprekers. Dr. Henk Hogeveen (Faculteit Diergeneeskunde Utrecht) legt de focus op het rendement van de advisering. Hogeveen begeleidde dr. Marjolein Derks bij haar onderzoek naar bedrijfsbegeleiding op melkveebedrijven, waar ze op promoveerde. Derks beschrijft in haar proefschrift hoe bedrijfsbegeleiding wordt uitgevoerd, hoe veehouders erover denken en wat het financieel oplevert. Onze tweede spreker, Roeland Wessels, legt meer focus op de kwaliteit van de adviseur. Ook bespreekt Anja Smolenaars de actualiteiten van de VeeKijker. In de volgende nieuwsbrief leest u meer over deze drie sprekers en de onderwerpen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.