Geslaagde Pluimvee Relatiedag

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Geslaagde Pluimvee Relatiedag

3-6-2014:  Pluimveehouderij en LTO Nederland/NOP hebben onlangs een relatiedag georganiseerd voor alle betrokken partijen uit de sector. Het thema van de dag was 'Sturen op saldo 2.0, voer voor betere darmen'. Darmgezondheid is essentieel voor goed presterende kippen en vormt een enorme uitdaging. Niet alleen op het gebied van management in de stal maar juist ook financieel. Tijdens de Pluimvee Relatiedag werd ingegaan op de relatie tussen darmgezondheid en management, financiën en ziekten. 

Een van de sprekers was GD-pluimveedierenarts Naomi de Bruijn. Zij hield een presentatie over darmproblemen bij leghennen.

Klik hier voor de presentatie van Naomi de Bruijn en die van de overige sprekers

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.