GD en MSD samen ‘de boer op’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD en MSD samen ‘de boer op’

27-9-2013:  De BVD en IBR specialisten van de GD en MSD gaan in de maanden november en december samen ‘de boer op’ om met melkveehouders in gesprek te gaan over nut en noodzaak van een gedegen BVD en IBR strategie op melkveebedrijven. Nederland kent een hoge veedichtheid en een grote variatie in gezondheidsstatussen. Hoe komt u tot een optimale BVD en IBR aanpak op uw bedrijf? Hoe wordt u vrij? Hoe blijft u vrij? En hoe blijft u beschermd? Door berichtgeving over een mogelijk landelijke aanpak van BVD en IBR vragen veel melkveehouders zich af wat er gaat gebeuren en hoe de situatie op het eigen bedrijf is. In landen om ons heen werkt een collectieve aanpak succesvol of staat men op het punt om hier mee te beginnen. Hoe is dat succes tot stand gekomen? In Nederland ontstaan lokale initiatieven om BVD uit te bannen. Hoe zit dat? En waar hebben we het eigenlijk over als het om BVD en IBR gaat? Over één ding zijn de specialisten het zonder meer eens: Op een modern rundveebedrijf horen BVD en IBR niet thuis!

De masterclasses worden op 12 locaties in Nederland georganiseerd en zijn bedoeld voor toekomstgerichte melkveehouders. Bent u zo’n melkveehouder en wilt u weten waar de dichtstbijzijnde masterclass is? Klik hier voor de data en locaties of meld u nu aan. De GD Masterclasses zijn onderdeel van GD Melkmeesters. Voor deelnemers aan GD Melkmeesters is toegang gratis. Melkveehouders die geen deelnemer aan GD Melkmeesters zijn, betalen eenmalig € 19,50 excl.btw. Deelname aan GD Melkmeesters kost € 64,95 excl.btw per jaar en geeft naast gratis toegang tot de GD Masterclasses ook recht op jaarlijks gratis tankmelkonderzoek naar keuze, het bezoeken van een GD Melkmeesters studiegroep op een melkveebedrijf in de buurt en de jaarlijkse kenniswijzer.
Als u zich tijdens een masterclass aanmeldt voor GD Melkmeesters, wordt het bedrag van € 19,50 in mindering gebracht op het abonnementsgeld voor 2014 en  betaalt u dus slechts € 45,45.

Studiegroep spotlight

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.