European Bovine Congress 2019: Your veterinary toolbox 2025

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

European Bovine Congress 2019: Your veterinary toolbox 2025

Welke kennis en vaardigheden heeft de praktiserende rundvee-dierenarts anno 2025 nodig om haar klanten te dienen? Tijdens het European Bovine Congress zoeken we met gerenomeerde rundveespecialisten uit heel Europa antwoorden op deze vraag.

Het congres valt samen met de jaarvergadering van het European College of Bovine Health Management (ECBHM) en is bedoeld voor dierenartsen en andere geïnteresseerden in rundvee geneeskunde. Het European Bovine Congress 2019 vindt van 11-13 september a.s. plaats in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Online registratie is open.

Ontmoet onze experts
Verschillende GD-medewerkers geven een lezing op het European Bovine Congress of presenteren een wetenschappelijke poster. Daarnaast is GD, in het kader van ons 100-jarige bestaan, ook sponsor van het European Bovine Congress. We hebben een stand die in het teken staat van onze klauwgezondheidsaanpak, hier valt genoeg over te vertellen! Zien we u daar?

Op de website www.europeanbovinecongress2019.com is meer informatie te vinden over het programma, de sprekers en deelname.

207


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.