Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland, op het melkveebedrijf van Mts. Kloosterboer in Bathmen, staan mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek centraal. Bezoekt u de beurs op 26, 27 of 28 juni 2019? Breng dan ook een bezoekje aan de GD-stand.

Onze stand staat in het teken van klauwgezondheid en ons 100-jarige bestaan. Komt u ook langs voor een gesprek met één van onze medewerkers, de beursaanbieding voor Klauwgezondheid Tankmelk, of om een GD-flesopener op te halen? U vindt ons op het binnenterrein, stand 121.

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland bezoeken?
Als relatie van GD kunnen we u een gratis toegangsbewijs aanbieden.

Relatiekaarten bestellen

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.