Seminar AMR in de Intensieve Veehouderij

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Seminar AMR in de Intensieve Veehouderij

Antimicrobiële resistentie (afgekort AMR) is wereldwijd een groeiend probleem. Sinds hun ontdekking door Alexander Flemming in 1928 hebben antimicrobiële middelen miljoenen levens gered. Door resistentie ontwikkeling verliezen antimicrobiële middelen hun werkzaamheid. Actie is nodig, AMR wordt gezien als een van de grootste problemen voor de gezondheidszorg. Daarom organiseren AMR Insights en GD op 25 oktober 2018 een seminar met als thema AMR in de intensieve veehouderij.
 
Met dit seminar willen we partijen werkzaam in de agrofood sector samenbrengen om  kennis te delen en verdiepen. Er is inhoud, een forumdiscussie en voldoende tijd om te netwerken. Dagvoorzitter is Maarten van Dongen, initiatief nemer van AMR Insights. Na een introductie over antibiotica en resistentieproblematiek, wordt de humane problematiek nader toegelicht en de sprekers van GD staan stil bij AMR vanuit het veterinaire perspectief en illustrerende casussen uit de aflopen jaren. Nieuwe ontdekkingen op het gebied van AMR hebben vaak een sneeuwbal effect. De waarheid achter aannames wordt pas langzaam bekend, terwijl snelle actie gewenst is. Tijdens het seminar gaan we ook in op hoe een organisatie kan omgaan en reageren op dit nieuws. Frank Peters, gespecialiseerd in reputatiemanagement en crisiscommunicatie, staat stil bij de rol die regie en samenwerking speelt als basis voor succes in crisiscommunicatie.
 

Download hier het programma 

 

Locatie:
GD, Arnsbergstraat 7, 7418 EZ Deventer

Meer informatie en aanmelden:
De kosten van deelname bedragen € 495 (ex BTW) per persoon. Inschrijven kan via de website van AMR Insights.
 

Lees meer over de Seminar AMR

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.