Internationale Poultry training

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Internationale Poultry training

Van 11 tot en met 15 september organiseren wij voor de derde keer de Engelstalige Poultry, Health, Climate and Feed training in samenwerking met PTC+. 

Onderwerpen als biosecurity, intestinal en respiratory diseases, post mortem en sampling techniques, interpretation of lab results, climate, feed en housing komen in deze vijf dagen aan bod. Deze training biedt de uitgelezen kans te sparren met collega’s uit andere landen. 

De cursuskosten bedragen €2.495,- inclusief hotel en vervoer. In overleg kunnen hotel en vervoer achterwege worden gelaten. 

Meer info & aanmelden*

* Link naar onze Engelstalige website

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.