Symposium Hogere Varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Hogere Varkensgezondheid

PIC Nederland, Coppens Diervoeding en weekblad Boerderij organiseren op dinsdag 19 januari in de evenementenhal in Venray het tiende symposium Hogere Varkensgezondheid. Dit keer is het thema ‘kwaliteit in de keten’: voor een hoge diergezondheid is het immers nodig dat alle schakels in de keten samenwerken.

Dierenartsensessie
GD organiseert op de ochtend van het congres een speciale sessie voor varkensdierenartsen over bigvitaliteit en immuniteit, met op het programma de volgende drie sprekers en onderwerpen:

- Ruben Decaluwé (Trouw International):
Biest: het uitdagende levenselixir

- Prof. Guy-Pierre Martineau (Ecole Nationale Vétérinaire de Toulouse):
Biest en overgang van een drachtig dier naar een lacterend dier

- Manon Houben (GD):
Maternale en lactogene immuniteit

De sessie wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Han Swinkels. Er zijn accreditatiepunten aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Dierenartsen.

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.