Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...
mineralenteam

Werken bij GD

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) in Deventer is een innovatief en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met diergezondheid. Sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, ben je resultaatgericht, slagvaardig en in staat om samen met anderen doelen te realiseren, dan sluit je aan bij de cultuur en ambitie van onze organisatie. GD hecht veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van medewerkers. Dit staat dan ook centraal in de beoordelingssystematiek.

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen cao en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Spreekt GD als werkgever jou aan? Kijk dan hieronder naar onze openstaande vacatures. Je kunt natuurlijk ook digitaal een open sollicitatie insturen.

Solliciteer nu!

Actuele vacatures:

  • Tot de taken van de Financial Controller behoren het voorbereiden en opstellen van tijdige en juiste periodieke managementinformatie, het bijdragen aan de budgetcyclus en de kwartaalprognoses, het beheren en maken van analyses uit het tijdsregistratiesysteem, het bijdragen aan een goede projectcontrol, waaronder beheer van stamgegevens, het periodiek toetsen van werkbeschrijvingen en procesbeschrijvingen op bestaan, werking en functionaliteit, het faciliteren van interne en externe audits en het opstellen van planningen m.b.t. jaarrekening, interim audit en projectaudits en het bijdragen aan de totstandkoming van de jaarrekening en de benodigde bijlagen. Lees verder
  • Voor de ondersteuning van de veterinaire (milieu) toxicologie (onderdeel van de monitoringsopdracht), zijn we op zoek naar een Veterinair Toxicoloog (Dierenarts). De functie omvat onder andere het adviseren bij mogelijke toxicologische problemen, inclusief interpretatie van laboratoriumresultaten en het beleidsmatige ondersteuning bij vragen op het gebied van de (milieu) toxicologie. Lees verder

Veelgestelde vragen over solliciteren bij GD:

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt via de website van GD digitaal solliciteren op vacatures of een open sollicitatie insturen. We vragen je dan om enkele gegevens online in te vullen. Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je uploaden. Je ontvangt automatisch een bevestiging in je mailbox.

Wat gebeurt er met mijn online sollicitatie?

Je online sollicitatie komt terecht bij onze HR-afdeling. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je sollicitatie om.

Wanneer is de sluitingsdatum van de vacatures?

Je vindt de sluitingsdatum in de vacaturebeschrijving.

Ik wil graag solliciteren bij GD, maar ik kan geen passende vacature vinden.

Je kunt digitaal een open sollicitatie insturen. GD heeft regelmatig interessante vacatures. We houden je sollicitatie maximaal 6 maanden in portefeuille.

Wanneer krijg ik bericht over mijn sollicitatie?

Binnen vier weken ontvang je bericht over de afhandeling van je sollicitatie. Dit geldt ook wanneer je een open sollicitatie hebt ingestuurd en er op dit moment geen mogelijkheden zijn binnen GD.

Waar kan ik meer informatie vinden over de organisatie GD?

Wanneer je meer wilt weten over GD als organisatie klik dan hier. Tevens vind je op onze site alle actuele informatie over GD, onder andere welke producten en diensten we onze klanten leveren.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Is jouw vraag over solliciteren bij GD nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op per
e-mail: solliciteren@gddiergezondheid.nl of telefonisch: 0570-660612.