Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...
rundvee

VeeOnline voor rundveehouders

Module: Van en Naar de Stal

De uitgebreide module 'Van en Naar de Stal' is handig voor aan- en verkopers van vee. De module bevat de mogelijkheid om uitgebreide rundgegevens te zien en aan- en afvoer te regelen, ook voor grote groepen dieren. In het openbaar register kunt u bij aankoop van een dier de statussen van het bedrijf van herkomst checken. Wel zo handig als u geen gedoe wilt hebben met statuswijzigingen. Ook de meldoverzichten zijn te raadplegen.

Afvoer van runderen goed regelen met CowTrack

In het kader van de antibioticumwetgeving is de eis gesteld dat runderen slechts verhandeld mogen worden als uw bedrijf deelneemt aan een erkend kwaliteitssysteem (bedrijven met vijf of meer runderen). Om zeker te zijn van uw zaak, adviseren we u om via CowTrack een VKI melding te doen zoals met slachtkoeien (kies optie gebruiksvee). Zo weet u zeker dat u aan de regels voldoet en uw handelaar ook. Op CowTrack kunt u uw handelaar direct inzage geven in de VKI melding. De handelaar moet zich dan wel deelnemer zijn aan CowTrack, handelaren kunnen zicht aanmelden via dit formulier

U kunt melden via VeeOnline, Veemanager van CRV, Voice Response en via de managementpakketten, UniformAgri en Ruma. Lees hier meer over het inzien van uw VKI-gegevens via Cowtrack.

Inloggen gratis voor veehouders

Inloggen op VeeOnline is gratis voor veehouders. Ook de meeste modules zijn gratis. Log dus direct in op www.veeonline.nl. Heeft u nog geen login? Klik op de link ‘login aanvragen’ (onder aan het inlogscherm) en volg de stappen. U ontvangt uw toegang tot VeeOnline direct per e-mail.