Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...
rundvee

VeeOnline voor rundveedierenartsen

Sneller inzicht status in klantenoverzicht

De rapportages voor Uiergezondheid Tankmelk, Leverbot Tankmelk, Neospora Tankmelk en Worminfecties Tankmelk kunt u direct vanuit uw klantenoverzicht bereiken. U klikt hiervoor op het icoontje met de loep.

Voor een overzicht van de rapportages van al uw veehouders kiest u onderaan in het dropdown menu de rapportage die u wilt zien en klikt u op 'Bekijk rapportages'. Met de icoontjes in het tabblad 'Programma's' heeft u snel inzicht in de status van gecertificeerde bedrijven op VeeOnline. Een groen vinkje betekent Gecertificeerd Vrij, een rood uitroepteken geeft aan dat er iets aan de hand is. Het blauwe vinkje geeft aan dat de veehouder deelneemt aan een programma maar geen certificering heeft. U kunt het icoontje aanklikken om de historie te bekijken. Door met de muis over het icoontje te gaan ziet u de status verschijnen.

Wilt u de statussen van alle veehouders in uw praktijk zien? Klik dan op Export, in Excel krijgt u dan een handig overzicht dat u eventueel kunt sorteren of filteren. 
Klik hier voor de rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis en Mineralencheck Tankmelk

BGP

In het BGP staat onder andere informatie over de kengetallen, het antibioticagebruik, er worden actiepunten gemaakt en geëvalueerd. In VeeOnline staan voor rundvee statussen, dieraantallen en medirundgegevens (indien er een machtiging van de veehouder is) vooraf ingevuld. Dit bespaart u veel uitzoekwerk. Daarnaast staan de gegevens uit het vorige plan getoond tijdens het aanmaken van een nieuw plan.

BBP

In het BBP legt u als dierenarts vast wat de meest voorkomende aandoeningen op het bedrijf zijn en de daarbij voorgestelde behandeling (inclusief duur, wachttijd en middel). Het vormt de basis voor verantwoord antibioticagebruik, beperkt onnodig medicijngebruik en verhoogt de slagingskans van behandelingen.
Als u VeeOnline gebruikt voor het aanmaken van uw BBP’s kunt u werken vanuit uw eigen praktijkformularium (template) en gebruik maken van het unieke GD medicijnregister. 

Het medicijnregister bevat de meest gebruikte middelen en is gebaseerd op de Positieve lijst van het productschap (varken) en CBGmed (rund) aangevuld met doseringsinformatie, samenstelling en duur van de behandeling. Het medicijnregister in het BBP wordt een keer per maand bijgewerkt. GD doet haar uiterste best om de gegevens in het medicijnregister correct weer te geven, maar we kunnen geen garantie geven dat de informatie volledig en juist is. Het is daarom belangrijk dat u bij het invoeren van de behandelingen alles goed doorloopt voor u een plan definitief maakt.

Lees meer over BGP en BBP

Uitslagen Klinische chemie exporteren naar Excel

Bij alle uitslagen klinische chemie, hebt u nu de mogelijkheid om de uitslag in zijn geheel te exporteren naar Excel. U gaat naar “Mijn labuitslagen” en opent de labuitslag die u zoekt. Vervolgens klikt u op Exporteren.


VeeOnline klantenservice

Bel 0900-1770 of gebruik Teamviewer in VeeOnline.