Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...
rundvee

VeeOnline voor rundveedierenartsen

Sneller inzicht status in klantenoverzicht

De rapportages voor Uiergezondheid Tankmelk, Leverbot Tankmelk, Neospora Tankmelk en Worminfecties Tankmelk kunt u direct vanuit uw klantenoverzicht bereiken. U klikt hiervoor op het icoontje met de loep.

Voor een overzicht van de rapportages van al uw veehouders kiest u onderaan in het dropdown menu de rapportage die u wilt zien en klikt u op 'Bekijk rapportages'. Met de icoontjes in het tabblad 'Programma's' heeft u snel inzicht in de status van gecertificeerde bedrijven op VeeOnline. Een groen vinkje betekent Gecertificeerd Vrij, een rood uitroepteken geeft aan dat er iets aan de hand is. Het blauwe vinkje geeft aan dat de veehouder deelneemt aan een programma maar geen certificering heeft. U kunt het icoontje aanklikken om de historie te bekijken. Door met de muis over het icoontje te gaan ziet u de status verschijnen.

Wilt u de statussen van alle veehouders in uw praktijk zien? Klik dan op Export, in Excel krijgt u dan een handig overzicht dat u eventueel kunt sorteren of filteren. Klik hier voor de rapportage Bedrijfsantibiogram Mastitis en Mineralencheck Tankmelk

Medicijnregister in BBP

Het medicijnregister in het BBP wordt één keer per maand bijgewerkt. We voegen nieuwe medicijnen toe en brengen indien nodig wijzigingen aan. Zodra er iets gewijzigd is, ziet u dat in uw template terug aan de hand van een groen driehoekje bij het betreffende middel. Wijzigingen geven we ook aan u door via de nieuwsbrief.

GD doet haar uiterste best om de gegevens in het medicijnregister correct weer te geven. Daarbij baseren wij ons op de volgende bronnen: CBG MEB, EMEA, FIDIN. Bij twijfel doen wij navraag bij de fabrikant. Wij gaan hierbij zorgvuldig te werk, maar kunnen geen garantie geven dat deze informatie volledig en juist is. Het is daarom belangrijk dat u bij het invoeren van de behandelingen alles goed doorloopt voor u een plan definitief maakt.

Uitslagen Klinische chemie exporteren naar Excel

Bij alle uitslagen klinische chemie, hebt u nu de mogelijkheid om de uitslag in zijn geheel te exporteren naar Excel. U gaat naar “Mijn labuitslagen” en opent de labuitslag die u zoekt. Vervolgens klikt u op Exporteren.


VeeOnline klantenservice

Bel 0900-1770 of gebruik Teamviewer in VeeOnline.