Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Tarieven & Facturen

GD-facturen voortaan digitaal

U kunt uw GD-factuur vanaf nu ook digitaal ontvangen. Dit is niet alleen eenvoudig en snel, maar hiermee heeft u altijd een compleet overzicht, hoeft u geen papieren archief meer bij te houden, en worden uw facturen zeven jaar bewaard. Stapt u direct over, dan bent u verzekerd van een volledig financieel overzicht van 2016, van januari tot december. Als u later instapt, zijn de facturen pas vanaf dat moment digitaal in te zien. 

Stap dus nu over op digitaal, via www.gddiergezondheid.nl/voorkeuren

Meer informatie over digitaal factureren
Direct naar Z factuur

Tarieven

Met ingang van 1 januari 2017 zijn onze tarieven en de tarievenstructuur van 2017 van toepassing. De tarieven van GD zijn exclusief btw en gelden onder voorbehoud van prijswijziging. Op alle werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Onze tarieven kunt u vinden in de webshop of op DAP Contact (voor dierenartsen).

GD Webshop

In de GD Webshop kunnen alle veehouders en dierenartsen, die klant zijn bij GD, tarieven van abonnementen en materialen vinden en deze online bestellen. U kunt de tarieven zien zodra u ingelogd bent.
Ga naar de GD Webshop

Losse laboratoriumbepalingen of bedrijfsbezoeken van een GD-specialist zijn niet in deze webshop te bestellen, daarvoor kunt u contact opnemen met GD op 0900-1770.

GD DAP Contact voor dierenartsen

Dierenartspraktijken kunnen de tarieven opzoeken op DAP Contact. Hier kunt u inloggen met het GD-inlogaccount van de praktijk. Dit is hetzelfde account als voor de GD Webwinkel en VeeOnline. (Bent u al ingelogd met een andere Z-login account? Log dan eerst uit.
Ga naar de tarieven op DAP Contact.
Klik hier om voor uw praktijk een GD-inlogaccount aan te vragen.

1% korting op automatische incasso

Als u gebruikmaakt van automatische incasso, ontvangt u 1 procent korting op het netto factuurbedrag. Wilt u hiervan gebruikmaken kan kunt u dit via de voorkeurspagina aangeven. De machtiging is geldig vanaf de eerste factuur die u ontvangt na terugzending van het formulier. Voor vragen kunt u contact opnemen via 0900-1770. 

Een andere manier om aan te geven dat u gebruik wilt maken van automatische incasso is om het machtigingsformulier uit te printen, in te vullen en na ondertekening te sturen naar De Gezondheidsdienst voor Dieren, t.a.v. de financiĆ«le administratie, Antwoordnummer 404, 7400 VB Deventer (een postzegel is niet nodig). Klik hier voor het machtigingsformulier en de voorwaarden.