Technisch Applicatiespecialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Technisch Applicatiespecialist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan. Ter ondersteuning van onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een: 

Technisch Applicatiespecialist (32 uur)

Krijg jij energie van het beheren van technologisch complexe ICT applicaties? Vind je het een uitdaging om vraagstukken op te lossen in programmatuur en databases? En werk je graag samen in een team met verschillende ICT disciplines? Dan ben je op zoek naar ons, en wij naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een technisch applicatiespecialist die ons verder kan helpen in het beheren en controleren van ons ICT landschap. Daag jezelf uit, en kom ons enthousiaste ICT-team versterken!

De functie

In deze functie ben je onderdeel van één of meerdere DevOps-teams en daarmee mede verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de applicaties. Dit betekent dat je technisch beheer en onderhoud uitvoert op een specifieke set van applicaties die binnen de onderneming gebruikt worden. Je bent hiermee tevens medeverantwoordelijk voor de ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgeving van deze applicaties.

Wat zijn de belangrijkste kerntaken:

  • Zorg dragen voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het geheel van technische applicaties en middleware componenten, die samen de keten van de informatievoorziening vormen;
  • Het definiëren en beheren van de benodigde applicatiemonitoring;
  • Oplossen van incidenten conform gestelde normen en processen;
  • Deelnemen aan het opstellen van gefundeerde risico- en impactanalyses;
  • Je bijdrage leveren in het gecontroleerd doorvoeren van releases, welke voldoen aan de gestelde standaarden en normen;
  • Voorzien in het beheer van nieuwe, actuele documentatie;
  • Het geven van adviezen, en opstellen van verbetervoorstellen voor de optimalisering van de toegewezen applicaties.

Wie zijn wij?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2022 realiseerde GD Group een omzet van ruim 66 miljoen euro.

Ons state-of-the-art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we jaarlijks bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding.

De afdeling ICT

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Dit doen we onder andere met een flexibele schil van specialisten om zo state-of-the-art oplossingen te kunnen leveren. De afdeling kenmerkt zich door transparantie, gezamenlijke verantwoordelijkheid, en kansen om verantwoording te nemen.

Jij bent de ideale kandidaat als je:

  • HBO werk- en denkniveau hebt. Bij voorkeur richting Technische Informatica;
  • Een specialist bent op het gebied van de technische werking van applicaties, en de diverse beheertools adequaat weet toe te passen;
  • Gemotiveerd bent om beheersprocessen te optimaliseren;
  • Kennis hebt van actuele systeemontwikkelingsmethodieken en ITIL processen en ervaring hebt met het werken volgens ITIL; Zelfstandig werken geen probleem voor je is, maar je ook energie haalt uit het functioneren binnen een team;
  • Proactief en flexibel bent, en over analytisch vermogen beschikt;
  • Oog voor kwaliteit en controle hebt binnen een complexe werkomgeving.

Wij bieden jou

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv via ons sollicitatieformulier.

Solliciteer nu

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Erik Top, Hoofd ICT Productie, telefoonnummer 06-20935495 of per mail e.top@gddiergezondheid.nl

Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.