Projectleider ICT

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Projectleider ICT

Sta jij voor de troepen en zorg jij ervoor dat Royal GD de volgende stap vooruit maakt? Word jij blij van het leiden van (grote) projecten en het organiseren van een DevOps team. Heb jij een neus voor de nieuwste ontwikkelingen en ben je leergierig? Wij zoeken steeds naar verbetering, versnelling en automatisering, hopelijk kan jij ons daarbij helpen? Daag jezelf en ons uit, kom als Projectleider ons enthousiaste ICT-team versterken! 

De functie

In deze functie zorg je dat de projecten voor één van de DevOps teams succesvol worden uitgevoerd. Hierbij werk je nauw samen met de vier overige DevOps teams. 

Wat zijn de belangrijkste kerntaken:

  • Projecten succesvol realiseren conform het vooraf opgestelde plan inclusief alle projectmatige facetten die daarbij komen kijken.
  • Functioneel sturing geven aan en organiseren van het Platform ICT team (7 medewerkers) middels de Scrum methodiek.
  • Jouw team moet ervoor zorgen dat we binnen Royal GD met nieuwe en ondersteunde (Cloud) infrastructuur, applicaties en databases werken.
  • Onderdeel van het ‘projectleiding’ chapter om zo continu projectleiding binnen ICT te verbeteren.
  • Communicatie met en acceptatie door de belangrijkste stakeholders.
  • Jaarlijkse ‘roadmap’ en budget opstellen voor jouw projecten.

Wie zijn wij?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2022 realiseerde GD Group een omzet van ruim 66 miljoen euro.

Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we jaarlijks bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding.

De afdeling ICT

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Dit doen we onder andere met een flexibele schil van specialisten om zo state-of-the-art oplossingen te kunnen leveren. De afdeling kenmerkt zich door transparantie, gezamenlijke verantwoordelijkheid en kansen om verantwoording te nemen.

Jij bent de ideale kandidaat als je:

  • HBO werk- en denkniveau hebt, met als richting bedrijfskunde – ICT;
  • Aantoonbare ervaring hebt met het aansturen van complexe ICT platform- (infrastructuur, applicaties en database) / ontwikkel projecten;
  • Weet hoe je moet samenwerken met externe ICT-partners;
  • Ruime ervaring hebt (4-7 jaar) met ICT projectmanagement methodieken en agile werkwijze;
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren met interne en externe stakeholders op verschillende niveaus;
  • Heldere adviezen kunt schrijven;
  • Slagvaardig en resultaatgericht bent.

Wij bieden jou

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. 

Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv via ons sollicitatieformulier. 

Solliciteer nu
Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Benno Schrijver, Manager ICT, telefoonnummer 06-51491535
Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.