Lees de nieuwste Veterinair

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Lees de nieuwste Veterinair

9-11-2023: 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over diergezondheid? Lees dan de nieuwste editie van Veterinair boordevol interessante informatie uit het veld en ons lab.

In deze editie vind je onder andere updates over het blauwtongvirus in Nederland, de start van de veldproef waarbij kippen worden gevaccineerd tegen vogelgriep en een casus over Brachyspira hyodysenteriae op een legbedrijf. We bespreken het monitoren van varkensgriep en de toenemende gevallen van tenosynovitis door reovirus. Ook komt een interessante casus over een paard met een westnijlvirusinfectie aan bod.

Dit en meer nieuws lees je in de uitgave van november en eerdere edities.

Lees Veterinair

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.