Cursus Interpretatie bloeduitslagen paard voor dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Interpretatie bloeduitslagen paard voor dierenartsen

3-12-2021: 

Vanwege de grote interesse in 2019 voor de cursus ‘interpretatie bloeduitslagen voor paardendierenartsen’ vond op 11 en 16 november deze cursus nogmaals plaats op locatie en samen met twee grote paardenpraktijken: Veterinair Centrum Someren en Paardenkliniek Emmeloord. Zo konden ook collega’s uit het zuiden en noorden deelnemen.

Deze interactieve cursus werd inhoudelijk verzorgd door drs. Mathijs Theelen (fD Utrecht) en drs. Linda van den Wollenberg (GD). Na een theoretische inleiding volgden een aantal uitgebreide casuïstieken aan de hand waarvan de theorie doorlopen werd. Via een online programma konden deelnemers met een smartphone (anoniem) op de verschillende vragen stemmen en na afloop deelnemen aan een rondleiding door de kliniek.

De reacties van de deelnemers en de praktijken waren weer zeer enthousiast. Beide cursussen zaten vol, er was zelfs een wachtlijst. Daarom organiseren we volgend jaar mogelijk weer een editie. Een mooi voorbeeld ook van een goede samenwerking van GD met in dit geval de faculteit en praktijken.

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.